In minder tijd méér haarden en kachels leveren en installeren?

In minder tijd méér haarden en kachels leveren en installeren?

Dat kan! Zonder dat je extra monteurs hoeft aan te nemen. Met ServicePlanner plan je namelijk zó efficiënt dat je in minder tijd méér klanten kunt bedienen (en dus meer omzet kunt draaien!) 

Planningsoftware voor installateurs van kachels en haarden

In minder tijd méér haarden en kachels leveren en installeren? 

Dat kan! Zonder dat je extra monteurs hoeft aan te nemen. Met ServicePlanner plan je namelijk zó efficiënt dat je in minder tijd méér klanten kunt bedienen (en dus meer omzet kunt draaien!) 

ServicePlanner is dé tool waarmee je altijd overzicht houdt in je planning én waarmee je je omzet verhoogt, omdat je simpelweg meer tijd vrijmaakt en je dus meer klanten kunt bedienen. Leveren en plaatsen van haarden, een onderhoudsbeurt aan een pelletkachel en méér: de software is ingericht op alle verschillende mogelijke afspraken. De enige voorwaarde om met ServicePlanner te werken is dat je als bedrijf minimaal vijftig procent van je afspraken bij particulieren uitvoert. 

Probeer 14 dagen gratis
er zijn geen addertjes, je zit nergens aan vast

De ideale software voor jou als haardenspecialist?

Wat begon als een tool waarmee kleine installateurs hun cv-ketelonderhoud konden plannen, is uitgegroeid tot zeer flexibele planningsoftware voor installatie- en servicebedrijven met één tot tien monteurs in dienst.

Werk je met ServicePlanner dan hoef je klanten niet meer te bellen om een afspraak te maken. Het systeem stuurt je klanten automatisch (jaarlijks) afspraken en herinneringen (of uitnodigingen). Als de verstuurde datum je klant niet uitkomt, kan hij heel gemakkelijk de afspraak verzetten. En ons systeem plant alle afspraken ook nog eens volgens een logische route - ook als je klant verzet. Dit betekent dat de hele planning automatisch gebeurt. Zonder dat je er veel tijd aan kwijt bent. 

Planning software voor zonwering installatiebedrijven

Ons filmpje al gezien?

Maak je werk efficiënter en makkelijker met ServicePlanner

We leggen je in dit filmpje in het kort uit hoe jij met ServicePlanner efficiënter plant. Daarmee los je niet alleen je stress en kopzorgen op… het geeft je ook de mogelijkheid om verder te groeien met je bedrijf. 

Hoe lang de afspraak duurt kies je zelf

Kies zelf hoe lang afspraken duren

Je kunt zelf jouw gewenste afspraaksoorten aanmaken, waarbij je ook zelf kiest hoe lang een bepaalde afspraak mag duren, wat de reistijd en het vertrekpunt van de planning is. 
Efficiënte service- en onderhoudsplanner

Efficiënte dagplanning en korte reistijd

Ons systeem plant alle afspraken volgens een logische route. Niet alleen het plannen verloopt daardoor efficiënt, de reistijden van jou en je collega’s worden ook aanzienlijk korter.

Online facturen maken op je tablet of telefoon

Afspraken plan én factureer je altijd op tijd

Monteurs kunnen de werkbon en checklist tijdens de klus invullen. De werkbon zet je daarna in één klik om in een factuur. En omdat je planning soepel verloopt plan én factureer je afspraken altijd op tijd. 

Planning software voor installateurs van haarden en kachels
Stuur je klant een afspraak (of uitnodiging) voor bijvoorbeeld een onderhoudsbeurt aan een pelletkachel of de installatie van een gashaard

Het automatisch sturen van afspraken 

Je klant een afspraak sturen voor de onderhoudsbeurt aan een gashaard? Of een klant uitnodigen om een afspraak te maken voor installatie van een complete haardopstelling? Beide kan in ServicePlanner. En wees niet bang: als de verstuurde datum de klant niet uitkomt, kan hij de afspraak natuurlijk heel gemakkelijk verzetten - je leest er in deze blog alles over. En natuurlijk kun je altijd eerst checken of de planning naar wens is voordat de berichten worden verstuurd.

Daarbij maakt niet uit of je de afspraakbevestigingen via e-mail of via een brief verstuurt. Stuur je hen een brief, dan staan daar een webadres en een unieke code in waarmee ze voor hun afspraak een nieuwe datum kunnen kiezen. Ontvangen klanten een e-mail van je, dan kunnen ze via een linkje direct hun afspraak verzetten. 

Planning software voor installateurs van haarden en kachels
Je kunt zelf jouw gewenste afspraaksoorten aanmaken: denk aan de levering van een gashaard, of de installatie van een complete haardopstelling. Jij kiest.

Efficiënte en betere planning

Je kunt met ServicePlanner zelf kiezen wat de vertrekpunt en de reistijd van de planning is. Hierdoor plant het systeem vanuit de locatie van de monteur, wat te goede komt aan de efficiëntie en aan een betere planning. Afspraken die dichter bij de ene monteur liggen dan bij de andere, worden dan ook bij die eerste gepland.

Ook kun je aangeven hoe ver twee afspraken maximaal van elkaar af mogen liggen. Waardoor niet alleen het plannen efficiënt verloopt, maar je ook de reistijden van jou en je collega’s beperkt. 

Planningsoftware voor haarden en kachel experts
Je ziet natuurlijk veel liever jouw eigen letters, teksten, kleuren, logo’s en foto’s. Dat kan!

In huisstijl

Je kunt de software personaliseren naar de huisstijl van jouw installatiebedrijf. Door overal je eigen huisstijl toe te passen ben je herkenbaar en geef je richting je klant een moderne en professionele uitstraling af.

Van de e-mails voor klanten tot de online omgeving waar klanten hun afspraak maken of verzetten. Ook kun je in onze software informatie over haarden en kachels bijhouden en hierbij zelf kiezen welke gegevens je monitort, denk aan installatiedatum of type afvoerkanaal.  

Een totaaloplossing waarin je op elk gewenst moment en vanaf elk apparaat – dus ook onderweg – volledig inzicht hebt op je klantenbestand, offertes en facturen, en de werkbonnen en checklists

Werk je met ServicePlanner dan stuur je je klant de offerte direct per e-mail (of later per post), plan je direct een afspraak met je klant na goedkeuring van de offerte, en zet je de offertes in één klik om naar de factuur. Het systeem maakt ook de digitale werkbonnen per dag en per monteur voor je. Monteurs kunnen de werkbon (en checklist) in de tool direct invullen tijdens elke afspraak. Daardoor is altijd duidelijk wát er wánneer bij wélke klant gedaan is en kun je levering en installatie van kachels en haarden altijd op tijd factureren.

Planning software inclusief offertes facturen werkbonnen en checklists

“Ruud en Jose hebben mijn klantenbestand zeer netjes op orde gebracht en daarna kon ik zelf met ServicePlanner aan de gang”

Referentie ServicePlanner - Emiel Daams

Emiel Daams

Service en onderhoud, airco, badkamers, loodgieterswerk en dakbedekking

Daams Installatietechniek

“Wij hebben het klantenbestand aan ServicePlanner geleverd en zij hebben het keurig verwerkt. We zijn perfect geholpen. Bij vragen staan ze altijd klaar om je te helpen, uitstekende service!”
Jolanda van De Witte De Witte over ServicePlanner

Jolanda van den Berg

service en onderhoud, loodgieterswerk

De Witte de Witte Installatietechniek BV

“Ik vind jullie ondersteuning goed en prettig! Het opstarttraject vond ik heel goed en duidelijk. Ik krijg gemakkelijk antwoord en de antwoorden zijn altijd duidelijk!”
Paul Aldenkamp over ServicePlanner

Paul Aldenkamp

service en onderhoud, badkamers

Paul Aldenkamp

Dus wat zeg je ervan, toch maar eens proberen?

Ga je aan de slag met ServicePlanner dan....

  • vergroot je je omzet doordat je meer tijd vrijmaakt
  • verstuur je klanten in een paar klikken een offerte of factuur 
  • houd je altijd overzicht in je eigen agenda én die van collega’s
  • en natuurlijk maakt het systeem een efficiënte dagplanning op postcode en stuurt het klanten automatisch afspraken en herinneringen. 

Dit betekent dat de hele planning automatisch gebeurt - zonder dat je er veel tijd aan kwijt bent. Door onze uitgebreide gratis opstarthulp ben je snel up and running. Daarna geniet je direct van de twee belangrijkste voordelen van ons systeem, namelijk een flinke tijd- én kostenbesparing. 

Kortom: ServicePlanner is de ideale alles-in-één tool voor jou als haardenspecialist als je afspraken zó efficiënt wilt plannen dat je in minder tijd meer klanten kunt bedienen... zodat je omzet kan groeien. En je kunt er vandaag al mee aan de slag. 

Planningsoftware voor haarden en kachel experts

Wil jij ook de afspraken voor kachels en haarden installatie zó efficiënt plannen dat je in minder tijd meer klanten kunt bedienen?

Dit wil ik, geef me dat gratis account!
Goed om te weten: er zijn géén addertjes. Maak je jouw gratis proefaccount bij ons aan, dan zit je nergens aan vast.