Over ServicePlanner - Wie zijn wij eigenlijk?
Afsprakenplanner voor service en onderhoud

Over ons

Wie zijn wij eigenlijk? 

Wij houden niet van plannen. Wij houden juist van vrijheid en rust. Daarom maken we het leven het liefst zo gemakkelijk mogelijk en dingen eenvoudiger en efficiënter. We willen er oprecht graag voor zorgen dat ook jij niet meer continu brandjes hoeft te blussen, niet meer achter de feiten aan holt, maar juist meer tijd overhoudt voor andere zaken in je bedrijf. 

Lees Ruud's verhaal

"Zoveel werk en ook nog eens onbetaald"

Ik begon met ondernemen in 2002 toen ik met mijn broer mijn eerste installatiebedrijf oprichtte. Over genoeg werk geen zorgen... Maar ik was als installateur telkens brandjes aan het blussen, de hele dag druk en dan ’s avonds had ik weer niet de afspraken gepland. Het plannen van afspraken kostte ontzettend veel tijd en was ook nog eens onbetaald. 

Daarom ben ik gaan zoeken naar een software voor automatisch plannen. Er bleek niets te zijn. Althans niet hoe ik het voor me zag: dat afspraken op basis van postcode gepland worden, dat klanten automatisch de afspraak ontvangen en dat klanten deze zelf eventueel kunnen verzetten. 

En dus bedacht ik er zelf eentje en liet ik de eerste versie van ServicePlanner bouwen.

Deze software ontwikkelen en vervolgens natuurlijk ook gebruiken is de meest waardevolle stap die ik heb gezet met mijn eigen installatiebedrijf. Met het nieuwe systeem steeg onze omzet flink, kwam er overzicht, waren klanten super tevreden en creëerden we meer ruimte voor ander werk. 

Ik heb de online software eerst zelf een aantal jaren gebruikt voor mijn eigen installatiebedrijf. Zo ontdekte ik steeds beter wat werkte (en wat ook niet). Ik wist dat ik niet de enige installateur was met een inefficiënte planning. Daarom ben ik, na een paar jaar zelf de software te hebben gebruikt en doorontwikkeld, in 2015 uit het installatiebedrijf gestapt om met de software ook andere installateurs te helpen.

Ruud Klaassen, oprichter van ServicePlanner

Natuurlijk staan we er niet alleen voor

Ruud Klaassen

Ruud Klaassen

Eigenaar
Mede-eigenaar ServicePlanner

Jose IJedema

Mede-eigenaar
Cyril Loosjes

Cyril Loosjes

Hoofdprogrammeur

Cl web

Annemiek Adams

Annemiek Adams

Marketing & groeistrategie

Wij werken samen met

Koppel ServicePlanner met Exact
Koppel ServicePlanner met Maintenanz
Inkooporganisatie Samiko
ServicePlanner steunt MyQuest Foundation

Wij steunen MyQuest Foundation. Wie zijn zij? 

MyQuest Foundation organiseert 6-daagse persoonlijk leiderschapsprogramma's voor jongeren in Nepal. Met als doel om Nepalese adolescenten  een ervaring te geven die hen zal inspireren en hen zal helpen zich voor te bereiden op een toekomst in de Nepalese samenleving. Tijdens elke QuestTrek in de Himalaya van Nepal gaan ook Nederlanders mee om hun talenten en ambities te ontdekken en kennis te maken met de Nepalese cultuur.

Meer weten?

Het is zeker een verademing dat ik niet meer zo veel mensen moet bellen, bespaart echt tijd! Het maken van de onderhoudsafspraken verlopen goed daarbij hebben wij ook het programma erbij genomen om te factureren.

Referentie ServicePlanner - Jolanda van den Berg
Jolanda van den Berg - De Witte de Witte Installatietechniek BV
Ik krijg zeer veel goede reacties van mijn klanten en ik ben zelf ook erg enthousiast over dit programma. Met deze software heb ik als eenmanszaak een geweldig programma waar ik graag mee werk en me veel tijd bespaard.
Referentie ServicePlanner - Emiel Daams
Emiel Daams - Daams Installatietechniek

Herken jij jezelf in Ruud's verhaal?

Loop jij ook rond met veel stress? Of wil je graag meer omzet maken? Dan is nú het moment om te automatiseren met jouw bedrijf en de kracht van het internet optimaal te benutten. Maak een gratis proefaccount aan zodat je in 14 dagen ServicePlanner kunt leren kennen. Goed om te weten: er zijn géén addertjes. Maak je jouw gratis proefaccount bij ons aan, dan zit je dus nergens aan vast.
Yess, doe mij een gratis account!
Er zijn geen addertjes, we laten je gratis én vrijblijvend kennismaken met onze software.