Onderhoudscontracten voor installatiebedrijven (voorbeelden)

Maak ruimte in je planning met onderhoudscontracten

Onderhoudscontracten voor installateurs (voorbeelden) | ServicePlanner

Slim met onderhoudscontracten

Voordat ServicePlanner het levenslicht zag, was onze oprichter Ruud zelf jarenlang eigenaar van een succesvol installatiebedrijf. Eén van de redenen waarom zijn bedrijf zo flink groeide, was omdat hij slim omging met zijn onderhoudscontracten. Hoe slim dan? Zijn twee jaar all-in onderhoudscontract was bij zijn klanten de absolute favoriet. Met dat contract hoefde hij maar eens in de twee jaar onderhoud uit te voeren - en dat zorgde voor ruimte in de planning.

En ook jij kunt er met dit onderhoudscontract zorgen dat je méér klanten kunt bedienen in mínder tijd. Klinkt goed, niet? 

We hebben namelijk een mooi aanbod voor je

Onderhoudscontracten installateur (voorbeeld) | ServicePlanner
€ 450,-
€ 9,95

Voorbeeld onderhoudscontract

Voor slechts € 9,95 kun je Ruuds contracten ook voor jóuw installatiebedrijf gebruiken. Na betaling ontvang je ze direct in je mailbox. Je krijgt toegang tot maar liefst vier contracten, waaronder het twee jaar all-in abonnement waar Ruud zoveel succes mee had.


Wil jij ook met slimme onderhoudscontracten jouw installatiebedrijf laten groeien en meer klanten kunnen bedienen, terwijl het in de planning juist rustiger wordt?

Maak ruimte in je planning met onderhoudscontracten

Leuk om te weten: 

De onderhoudscontracten hebben een waarde van € 450,-. We weten namelijk hoe lastig het is om goede contracten te maken. In dit bedrag hebben we trouwens de (extra) omzet nog niet meegerekend die het je oplevert als je met de contracten gaat werken. Dus… wat dacht je ervan?