Afsprakenplanner voor installatie en servicebedrijven

Aanbod

Ben je inmiddels net zo enthousiast als wij over ServicePlanner?

Online afsprakenplanner voor service en onderhoud
Abonnement vanaf €9 p/m

Probeer 14 dagen gratis

  • Automatisch alle afspraken op route ingepland
  • Automatisch afspraken & herinneringen naar je klant
  • Een einde aan gebel en geregel: klanten verzetten zelf
  • Multi user accounts
  • Portal in je eigen huisstijl
  • Extra modules: offertes & facturen, werkbonnen & checklist, of een koppeling
  • Gratis (online) adviesgesprek met rondleiding
  • Een account, 14 dagen gratis met toegang tot álle functies
  • Inclusief alle updates
  • Maandelijks opzegbaar
Referentie ServicePlanner - Roger de Beer

Laat het onderhoud maar naar mij toe komen! ServicePlanner bespaart me gigantisch veel werk. Doordat het systeem rekening houdt met de postcode van de klant, kun je veel efficiënter werken en is er geen onnodige reistijd.

Roger de Beer - De Beer Installatietechniek

Veelgestelde vragen

Is er een niet goed, geld terug garantie?

Wij bieden zes maanden 100% garantie. Dus: niet tevreden? Dan krijg je je abonnementsgeld gewoon van ons terug (bij minimaal 100 bezochte afspraken). Je kunt het dus zonder risico uitproberen om te zien of ServicePlanner bij je past.


Kan ik mijn abonnement ieder moment wijzigen?

Ja, wanneer je meer plant dan je wilt, of je wilt toch gebruik maken van de koppeling of een module, dan kun je je abonnement ieder moment omzetten naar een ander abonnement. 


Wat gebeurt er als ik stop?

Stoppen? Hoezo? :( Als het goed is levert je ServicePlanner elke maand meer op dan het kost. Mocht je toch willen stoppen dan is alle inhoud van je account volledig jouw eigendom. Je kunt het gewoon exporteren en in een ander systeem importeren. Uiteraard verlies je dan wel de unieke ServicePlanner planning, functionaliteiten en toegang. ServicePlanner is maandelijks opzegbaar. Je zit nooit aan ons vast. 

Wat kost ServicePlanner?

Het is eigenlijk de vraag wat ServicePlanner je oplevert. Het systeem verdient zich sowieso terug in tijdswinst. Een maandabonnement heb je al vanaf €9 p/m, afhankelijk van hoeveel je plant. Omdat het systeem voor alle installateurs rendabel moet zijn. 

Je plant al gauw voor minder dan een euro per afspraak. Dus je hebt al gauw je investering terug verdiend.


Zijn mijn gegevens veilig?

Ja, absoluut. Wij vinden privacy net zo belangrijk als jij. We werken met een beveiligde verbinding (https). Je klantgegevens zijn veilig en jij houdt controle over je gegevens. De inhoud van je account blijft geheim; we werken volledig volgens de regels van de AVG. Zonder expliciete toestemming zullen wij niet in je account kijken. Ook verkopen we je gegevens niet aan anderen.

Overtuigd? Start vandaag nog!

Met ServicePlanner vergroot je je omzet doordat je meer tijd vrijmaakt, verstuur je klanten in een paar klikken een offerte of factuur en houd je altijd overzicht in je eigen agenda én die van collega’s. En natuurlijk maakt het systeem een efficiënte dagplanning op postcode en stuurt het klanten automatisch afspraken en herinneringen. Dit betekent dat de hele planning automatisch gebeurt. Zonder dat je er veel tijd aan kwijt bent.

Ik heb veel meer vrije tijd in de avond, én ik heb geen bel stress én ik krijg veel minder telefoon op de dag.
Referentie ServicePlanner - Paul Aldenkamp
Paul Aldenkmap
Het systeem verdient zich sowieso dik terug in tijdswinst, maar sinds we het systeem in gebruik hebben zijn we ook de e-mailadressen van onze klanten gaan verzamelen, waardoor de baten nog hoger werden. Ik zie alleen maar pluspunten!
Referentie ServicePlanner - Jeffrey Bastings

Jeffrey Bastings - Installatie Service Bastings

100% succesgarantie

Wij bieden zes maanden 100% garantie. Dus: niet tevreden? Dan krijg je je abonnementsgeld gewoon van ons terug (bij minimaal 100 bezochte afspraken).

Afsprakenplanner met zes maanden 100% garantie