Wil je met hetzelfde aantal zonweringsmonteurs méér klanten bedienen?

Wil je met hetzelfde aantal zonweringsmonteurs méér klanten bedienen (en dus meer omzet draaien)?

ServicePlanner helpt jouw zonweringsbedrijf de afspraken automatisch én op een logische route te plannen

ServicePlanner helpt jouw zonweringsbedrijf de afspraken automatisch én op een logische route te plannen

Wil je met hetzelfde aantal zonweringsmonteurs méér klanten bedienen (en dus meer omzet draaien)?

ServicePlanner helpt jouw zonweringsbedrijf de afspraken automatisch én op een logische route te plannen

Met onze uitgebreide planning software helpen wij al jaren installateurs zoals jij aan minder stress en juist meer tijd. ServicePlanner is een uitgebreide planningsoftware voor installatie- en servicebedrijven met één tot tien monteurs in dienst. Zonwering, zonnepanelen en méér: de enige voorwaarde om met ServicePlanner te werken is dat je als bedrijf minimaal vijftig procent van je afspraken bij particulieren uitvoert. 

Probeer 14 dagen gratis
er zijn geen addertjes, je zit nergens aan vast

Flexibele planning software voor zonweringsbedrijven

Je wilt flexibel blijven én ruimte in je agenda houden voor andere klussen. Maar je wilt óók dat al je afspraken automatisch gepland worden? Beide kan! 

Met onze software bepaal je zelf voor welke monteur, op welke dagen en tijdstippen én voor welke werkzaamheden het systeem mag plannen. Natuurlijk kun je de gemaakte planning ook altijd eerst even zelf checken. Wil je eventueel nog iets in de planning schuiven, dan kan dat. En ben je niet tevreden over de gemaakte planning, dan laat je de tool gewoon opnieuw plannen. 

Planning software voor zonwering installatiebedrijven

Bekijk wat er allemaal mogelijk is met ServicePlanner

We leggen je in dit filmpje in het kort uit hoe jij je werk met ServicePlanner efficiënter en makkelijker maakt. 

Waarom zonweringsbedrijven graag ServicePlanner gebruiken

Efficiënte service- en onderhoudsplanner

Efficiënte dagplanning

Het systeem maakt een efficiënte dagplanning op postcode en stuurt je klanten automatisch afspraken en herinneringen. Kan je klant niet? Dan kan hij zélf online een nieuwe datum kiezen.  
Hoe lang de afspraak duurt kies je zelf

Afspraaksoorten

Je kunt zelf jouw gewenste afspraaksoorten aanmaken, waarbij je ook zelf kiest hoe lang een bepaalde afspraak mag duren, wat de reistijd en het vertrekpunt van de planning is. 
Online facturen maken op je tablet of telefoon

Op tijd factureren

Omdat je planning soepel verloopt plan én factureer je afspraken altijd op tijd. Monteurs kunnen de werkbon tijdens de klus invullen die je daarna in één klik omzet in een factuur. 
Laat je klant zelf online voor een nieuwe datum kiezen
Laat je klant zelf online voor een (nieuwe) datum kiezen

Afspraken én uitnodigingen

Via e-mail of brief: beide kan

Klanten direct een datum voor een afspraak sturen voor het repareren van hun zonnescherm? Of een nieuwe klant voor het eerst uitnodigen een afspraak te maken voor het laten plaatsen van zonwering? Beide kan in ServicePlanner. Daarbij maakt niet uit of je de afspraakbevestigingen via e-mail of via een brief verstuurt. Stuur je hen een brief, dan staan daar een webadres en een unieke code in waarmee ze voor hun afspraak een nieuwe datum kunnen kiezen. Ontvangen klanten een e-mail van je, dan kunnen ze via een linkje direct hun afspraak verzetten. En je kunt altijd eerst checken of de planning naar wens is voordat de berichten worden verstuurd.

Een tip van ons

Zou je het spannend vinden om in plaats van uitnodigingen afspraakbevestigingen te sturen? Ontdek in deze blog waarom wij je tóch adviseren om over te stappen op het sturen van bevestigingen.

planning software voor zonweringsbedrijven
Je kunt zelf jouw gewenste afspraaksoorten aanmaken: plaatsing van buitenzonwering, reparatie van rolluiken en méér

Buitenzonwering monteren, rolluiken repareren en méér

Afspraaksoorten

De software is ingericht op alle verschillende mogelijke afspraken. Plaatsing van buitenzonwering, reparatie van rolluiken en meer: je kunt zelf jouw gewenste afspraaksoorten aanmaken, waarbij je ook zelf kiest hoe lang een bepaalde afspraak mag duren

Reistijd en vertrekpunt

Ook kies je zelf wat de reistijd en het vertrekpunt van de planning is. Hierdoor plant het systeem vanuit de locatie van de monteur, wat te goede komt aan de efficiëntie en aan een betere planning. Afspraken die dichter bij de ene monteur liggen dan bij de andere, worden dan ook bij die eerste gepland. Ook kun je aangeven hoe ver twee afspraken maximaal van elkaar af mogen liggen, om zo de reistijd te beperken. 

Online planning software voor zonwerings-installateurs
De software is ook verder te personaliseren naar de huisstijl van het bedrijf. Van de e-mails voor klanten tot de werkbonnen voor de monteurs.

In huisstijl

Moderne en professionele uitstraling

De software is te personaliseren naar de huisstijl van je bedrijf. Want jij ziet natuurlijk veel liever jouw eigen letters, teksten, kleuren, logo’s en foto’s. Van de online omgeving waar klanten hun afspraak maken of verzetten tot de digitale werkbonnen. Door overal je huisstijl toe te passen ben je herkenbaar en geef je richting je klant een moderne en professionele uitstraling af. 

Informatie bijhouden

Ook kun je in onze software zonweringsystemen bijhouden en hierbij zelf kiezen welke informatie je monitort, denk aan type en installatiedatum.

Alles-in-één software voor zonweringsbedrijven

Plan én factureer serviceafspraken altijd op tijd

Werk je met ServicePlanner dan stuur je je klant de offerte direct per e-mail (of later per post), plan je direct een afspraak met je klant na goedkeuring van de offerte, en zet je de offertes in één klik om naar de factuur. Het systeem maakt ook de digitale werkbonnen per dag en per monteur voor je. Monteurs kunnen in de tool werkbonnen en checklists invullen tijdens elke servicebeurt. Daardoor is altijd duidelijk wát er wánneer bij wélke klant gedaan is. En kun je servicebeurten altijd op tijd factureren.

Kortom: een alles-in-één softwarepakket waarin je op elk gewenst moment en vanaf elk apparaat – dus ook onderweg – volledig inzicht hebt op je klantenbestand, de offertes, werkbonnen, checklists en de facturatie

Planning software inclusief offertes facturen werkbonnen en checklists

Dit zeggen klanten over ons

"Ik vond het in het begin best moeilijk om de planning los te laten, maar het werkt gewoon perfect. Je plant en blokkeert de dagen in je agenda waar je andere dingen wil doen en het systeem vult je agenda eromheen. En je klant kan zelf de afspraak verschuiven!"
Paul Aldenkamp over ServicePlanner

Paul Aldenkamp

service en onderhoud, badkamers

Paul Aldenkamp

"Ik krijg van alle mensen waar ik kom alleen maar positieve reacties over hoe het plannen gaat en hoe de communicatie verloopt! Jong en oud. Dus dat is goed voor elkaar!"
Tevreden klant over ServicePlanner: Alex Pianostemmer

Alex van  der Waals

pianostemmer

Alex Pianostemmer

"Het plannen werkt geweldig. Eerst was dit altijd een last minute klus maar nu gebeurt dit ruim een maand van tevoren. Klanten kunnen er dan makkelijker rekening mee houden en het geeft mij ook rust.” 
Referentie ServicePlanner - Eric Janssens

Eric Janssens

service en onderhoud

Janssens Verwarming

Ook de ideale alles-in-één tool voor jouw zonweringsbedrijf?

Ga je aan de slag met ServicePlanner dan....

  • reken je af met inefficiënte routes (waardoor je kostbare tijd verliest)
  • is plannen niet langer een tijdrovende klus
  • kun je afspraken altijd op tijd inplannen (én factureren)
  • komt het zeer professioneel over op klanten én door jouw nieuwe manier van plannen zijn zij meer tevreden
  • hou je meer tijd over voor andere zaken in je bedrijf
  • hol je niet langer achter de feiten aan, omdat veel geautomatiseerd gebeurt
  • hoef je niet meer continu brandjes te blussen

Kortom: ServicePlanner is de ideale alles-in-één tool voor jouw zonweringsbedrijf als je serviceafspraken zó efficiënt wilt plannen dat je in minder tijd meer klanten kunt bedienen... zodat je omzet kan groeien. En je kunt er vandaag al mee aan de slag. 

Online planning software voor zonwerings-installateurs

De ideale alles-in-één tool voor jouw zonweringbedrijf - als jij het aantal afspraken (en dus je omzet!) zonder kopzorgen wilt laten groeien

Maar natuurlijk snappen we dat je niet zomaar overstapt naar een (nieuw) softwarepakket. Daarom hebben we de proefperiode in het leven geroepen. We laten je gratis én vrijblijvend kennismaken met onze software. Je krijgt 14 dagen de tijd om de knoop door te hakken: is ServicePlanner wel dé keuze voor jou? 

Yess, ik wil een gratis account!
Goed om te weten: er zijn géén addertjes. Maak je jouw gratis proefaccount bij ons aan, dan zit je nergens aan vast.