Dé planning tool voor installatie- en servicebedrijven

Flexibele planning tool voor installatie- en servicebedrijven

Wat begon als een tool waarmee kleine installateurs hun cv-ketelonderhoud konden plannen, is uitgegroeid tot een zeer uitgebreide planning tool voor vrijwel alle service verlenende bedrijven! En dankzij onze manier van onboarden kun je al binnen vier uur met onze software aan de slag.

Planning tool voor installatie- en servicebedrijven

Uitgebreide planning tool voor installatie en onderhoud

Airco’s, laadpalen en méér

ServicePlanner is niet alleen geschikt voor het efficiënt plannen van cv-ketelonderhoud. Airco’s, laadpalen en méér: de enige voorwaarde om met ServicePlanner te werken is dat je als bedrijf minimaal vijftig procent van je afspraken bij  particulieren  uitvoert.


Tijdsblokken en monteursinzet flexibel

De software is ingericht op alle verschillende mogelijke afspraken. Je kunt zelf jouw gewenste afspraaksoorten aanmaken, waarbij je ook zelf kiest hoe lang een bepaalde afspraak mag duren, wat de reistijd en het vertrekpunt van de planning is. Hierdoor plant het systeem vanuit de locatie van de medewerker, wat te goede komt aan de efficiëntie en aan een betere planning. Afspraken die dichter bij de ene medewerker liggen dan bij de andere, worden dan ook bij die eerste gepland.


In huisstijl

De software is ook verder te personaliseren naar de huisstijl van het bedrijf. Van de e-mails voor klanten tot de werkbonnen voor de monteurs - die voorheen nog geprint moesten worden, maar nu digitaal te vinden zijn. Met de checklists is altijd duidelijk wát er wánneer bij wélke klant gedaan is. Jij en je collega’s kunnen hiermee altijd de werkzaamheden correct uitvoeren. Ook kun je in onze software apparaten bijhouden en hierbij zelf kiezen welke informatie je monitort, denk aan het bouwjaar.

Én: onze planning tool werkt naadloos samen met andere software voor service- en installatiebedrijven

Staat jouw pakket er niet tussen? We onderzoeken graag of jouw werkwijze en ons systeem bij elkaar passen. Neem contact met ons op en we kijken samen naar de mogelijkheden.  
ServicePlanner: planning tool voor installatie- en servicebedrijven

Dé planning software voor service- en installatiebedrijven

Met onze software helpen wij al jaren ondernemers zoals jij aan minder stress en juist meer tijd. Met de tool vergroot je je omzet doordat je meer tijd vrijmaakt, verstuur je klanten in een paar klikken een offerte of factuur en houd je altijd overzicht in je eigen agenda én die van collega’s. En natuurlijk maakt het systeem een efficiënte dagplanning op postcode en stuurt het klanten automatisch afspraken en herinneringen. 

Dit betekent dat de hele planning automatisch gebeurt. Zonder dat je er veel tijd aan kwijt bent. Kortom: ServicePlanner is de ideale alles-in-één tool voor jou als jij het aantal afspraken (en dus je omzet!) zonder kopzorgen wilt laten groeien. En je kunt er vandaag al mee aan de slag.

Bas Riebel (Dolly Bikes)

Bas Riebel

Elektrische bakfietsen 

Dolly Bakfiets

"Ik ben gecharmeerd van die 
eenvoud en de no-nonsense aanpak"

Na een demo was ik meteen enthousiast. Ik merkte namelijk direct dat de tool ontzettend gebruiksvriendelijk is. Je hebt geen driedaagse cursus nodig om ermee te kunnen werken. Ik ben gecharmeerd van die eenvoud en de no-nonsense aanpak. Direct vanaf de eerste dag liep het goed, daar zijn we natuurlijk heel erg blij mee. Het is een verademing dat we nu van al dat gemail af zijn. En met ServicePlanner hebben we ook weer de regie over onze agenda. We kunnen er ook historie mee bijhouden. Bij afspraken kunnen we bovendien notities maken. Belt een klant, dan pak ik de afspraakhistorie en aantekeningen erbij en kan ik direct met de klant meebewegen.

Onze planning software ook voor jouw service of installatiebedrijf gebruiken?

Probeer de tool 14 dagen gratis. Er zijn geen addertjes, we laten je gratis en vrijblijvend kennismaken met onze software.