Met hetzelfde aantal beveiligingsinstallateurs méér klanten bedienen?

Wil je met hetzelfde aantal beveiligingsinstallateurs méér klanten bedienen?

ServicePlanner helpt jou serviceafspraken zó efficiënt te plannen dat je in minder tijd meer klanten kunt bedienen

... zodat je omzet kan groeien

Planning software voor beveiligingsbedrijven

Wil je met hetzelfde aantal beveiligingsinstallateurs méér klanten bedienen?

ServicePlanner helpt jou serviceafspraken zó efficiënt te plannen dat je in minder tijd meer klanten kunt bedienen

... zodat je omzet kan groeien

Wat als wij je zeggen dat je kunt groeien zónder dat je extra personeel hoeft aan te nemen? Met ServicePlanner plan je namelijk zó efficiënt dat je met hetzelfde aantal beveiligingsinstallateurs méér klanten kunt bedienen, en dus meer omzet kunt draaien. Hoe dat kan? Simpel: omdat de tool afspraken automatisch op een logische route plant. 

Probeer 14 dagen gratis
er zijn geen addertjes - je zit nergens aan vast. we laten je gratis én vrijblijvend kennismaken met onze software

Online planning software voor beveiligingsinstallateurs

Met onze uitgebreide planning software helpen wij al jaren installateurs zoals jij aan minder stress en juist meer tijd. Wat begon als een tool waarmee kleine installateurs hun cv-ketelonderhoud konden plannen, is uitgegroeid tot zeer uitgebreide planning tool voor installatie- en servicebedrijven met één tot tien medewerkers in dienst.

Installatie van camerabewaking, onderhoud aan alarmsystemen en méér: de enige voorwaarde om met ServicePlanner te werken is dat je als bedrijf minimaal vijftig procent van je afspraken bij particulieren uitvoert.

Planning software voor beveiligingsbedrijven

Maak je werk makkelijker

We leggen je in dit filmpje in het kort uit hoe jij je werk met ServicePlanner efficiënter en makkelijker maakt. 

Stuur een afspraak (of uitnodiging) en laat je klant zelf online voor een (nieuwe) datum kiezen

Afspraken én uitnodigingen

Stuur een e-mail of brief

Klanten direct een datum voor een afspraak sturen voor het installeren van hun alarm installatie? Of een nieuwe klant voor het eerst uitnodigen een afspraak te maken voor het laten plaatsen van camerabewaking? Beide kan in ServicePlanner. En ja, dat geldt óók wanneer het om een automatisch terugkerende afspraak gaat. Zo voorkom je dat klanten gaan lopen omdat hun afspraak voor het onderhoud aan hun alarmsysteem niet proactief door jou wordt ingepland, terwijl ze hier wél om gevraagd hebben óf hier zelfs jaarlijks voor betalen. Ze krijgen namelijk automatisch een afspraak of uitnodiging in hun mailbox - zonder dat jij daar omkijken naar hebt.

Tip

Zou je het spannend vinden om in plaats van uitnodigingen afspraakbevestigingen te sturen? Ontdek in deze blog waarom wij je tóch adviseren om over te stappen op het sturen van bevestigingen.

Je kunt zelf jouw gewenste afspraaksoorten aanmaken: installatie van brandbeveiliging, onderhoud aan alarmsystemen en méér. Jij kiest.

Alarmsystemen, camerabewaking en méér

Verschillende afspraaksoorten

De software is ingericht op alle verschillende mogelijke afspraken. Installatie van brandbeveiliging, onderhoud aan alarmsystemen en meer: je kunt zelf jouw gewenste afspraaksoorten aanmaken, waarbij je ook zelf kiest hoe lang een bepaalde afspraak mag duren

Reistijd en vertrekpunt

Ook kun je zelf kiezen wat de reistijd en het vertrekpunt van de planning is. Hierdoor plant het systeem vanuit de locatie van de beveiligingsinstallateur, wat te goede komt aan de efficiëntie en aan een betere planning. Afspraken die dichter bij de ene installateur liggen dan bij de andere, worden dan ook bij die eerste gepland. Ook kun je aangeven hoe ver twee afspraken maximaal van elkaar af mogen liggen, zodat je niet twee afspraken achter elkaar hebt met 30 kilometer ertussen. Om zo de reistijd te beperken. 

eigen-huisstijl-plannings-software-beveiligingsbedrijven
De software is ook verder te personaliseren naar de huisstijl van het bedrijf. Van de e-mails voor klanten tot de werkbonnen voor de installateurs.

In huisstijl

Moderne en professionele uitstraling

Je ziet natuurlijk veel liever jouw eigen letters, teksten, kleuren, logo’s en foto’s. Goed nieuws: de software is ook verder te personaliseren naar de huisstijl van je bedrijf. Van de e-mails voor klanten tot de online omgeving waar klanten hun afspraak maken of verzetten en de digitale werkbonnen. Door overal je huisstijl toe te passen ben je herkenbaar. Zo geef je richting je klant een moderne en professionele uitstraling af. 

Informatie bijhouden

Ook kun je in onze software alarmsystemen en camerabewakingen bijhouden en hierbij zelf kiezen welke informatie je monitort, denk aan type en installatiedatum.

Alles-in-één software voor beveiligingsbedrijven

Maak en verstuur in enkele klikken offertes, facturen en alarmbonnen

Werk je met ServicePlanner dan stuur je je klant de offerte direct per e-mail (of later per post), plan je direct een afspraak met je klant na goedkeuring van de offerte, en zet je de offertes in één klik om naar de factuur. Het systeem maakt ook de digitale werkbonnen – de zogenaamde alarmbonnen – per dag en per medewerker voor je. Monteurs kunnen in de tool werkbonnen en checklists invullen tijdens elke servicebeurt. Daardoor is altijd duidelijk wát er wánneer bij wélke klant gedaan is. En kun je servicebeurten altijd op tijd factureren.

Kortom: een softwarepakket waarin je op elk gewenst moment en vanaf elk apparaat – dus ook onderweg – volledig inzicht hebt op je klantenbestand, de offertes, werkbonnen, checklists en de facturatie

Planning software inclusief offertes facturen werkbonnen en checklists

Dit zeggen klanten over ons

"Minder avonden op kantoor"
“Het plannen werkt geweldig. Eerst was dit altijd een last minute klus maar nu gebeurt dit ruim een maand van tevoren. Het programma werkt snel en duidelijk en ik zit daardoor veel minder avonden op kantoor”
Referentie ServicePlanner - Eric Janssens

Eric Janssens

service en onderhoud

Janssens Verwarming

"Positieve reacties - jong en oud"
"Ik krijg van alle mensen waar ik kom alleen maar positieve reacties over hoe het plannen gaat en hoe de communicatie verloopt! Jong en oud. Dus dat is goed voor elkaar!"
Tevreden klant over ServicePlanner: Alex Pianostemmer

Alex van  der Waals

pianostemmer

Alex Pianostemmer

"Geen driedaagse cursus nodig"
"Na een demo was ik meteen enthousiast. Ik merkte namelijk direct dat de tool ontzettend gebruiksvriendelijk is. Je hebt geen driedaagse cursus nodig om ermee te kunnen werken."
Dolly Bakfiets over ServicePlanner

Bas Riebel

elektrische bakfietsen 

Dolly Bakfiets

Ook de ideale alles-in-één tool voor jouw beveiligingsbedrijf?

Ga je aan de slag met ServicePlanner dan....

  • vergroot je je omzet doordat je meer tijd vrijmaakt
  • verstuur je klanten in een paar klikken een offerte of factuur 
  • en houd je altijd overzicht in je eigen agenda én die van collega’s. 

En natuurlijk maakt het systeem een efficiënte dagplanning op postcode en stuurt het klanten automatisch afspraken en herinneringen. Dit betekent dat de hele planning automatisch gebeurt - zonder dat je er veel tijd aan kwijt bent. En je kunt er vandaag al mee aan de slag.

Planningsoftware voor beveiligingsbedrijven

Kortom: de ideale alles-in-één tool voor jou als beveiligingsinstallateur als jij het aantal afspraken (en dus je omzet!) zonder kopzorgen wilt laten groeien

Maar natuurlijk snappen we dat je niet zomaar overstapt naar een (nieuw) softwarepakket. Daarom hebben we de proefperiode in het leven geroepen. We laten je gratis én vrijblijvend kennismaken met onze software. Je krijgt 14 dagen de tijd om de knoop door te hakken: is ServicePlanner wel dé keuze voor jou? 

Yess, ik wil een gratis account!
Goed om te weten: er zijn géén addertjes. Maak je jouw gratis proefaccount bij ons aan, dan zit je dus nergens aan vast.