Overzicht van Nederlandse inkooporganisaties voor installateurs

Overzicht van Nederlandse inkooporganisaties voor installatiebedrijven

Slim inkopen meer rendement, toch?

Je kunt als installateur door slim in te kopen je rendement flink vergroten. Sluit je je aan bij een inkoopgroep dan zou je voordeliger moeten kunnen inkopen.  Want omdat de groep meer volume inkoopt, kunnen ze vaak hogere kortingen en bonussen krijgen en dus betere prijzen bedingen. Door de grotere vraag naar duurzame producten, is het juist nú van belang om scherp te zijn op dat inkoopvoordeel op bijvoorbeeld de materialen, legt Stefan van Maasakkers uit in zijn blog "5% inkoopvoordeel = 57% meer winst". 

Of het altijd voordelig is voor jou als installateur, kun je het beste zelf onderzoeken. En is het toch niet interessant, dan weet je dat ook. Vandaar dat wij een overzicht met inkooporganisaties voor installatiebedrijven voor je hebben gemaakt die je helpt om te kiezen - of niet - voor de juiste inkooporganisatie. 

Profiteer van inkoopvoordelen

Profiteer van inkoopvoordelen met Samiko

Samiko is een inkoopsamenwerking van loodgieters- en installatiebedrijven. Je bepaalt bij Samiko zelf bij elke groothandel je inkoopt en je blijft dit ook gewoon op dezelfde vertrouwde manier doen. Hun online artikelmodule zorgt ervoor dat je altijd binnen één oogopslag een actueel overzicht en vergelijking hebt van je inkoopprijzen en dus ook weet wat op dat moment de scherpste inkoopprijs is.

inkooporganisatie-elektrotransfer

Voordelig inkopen bij Elektrotransfer

Elektrotransfer is opgericht door en voor installatiebedrijven. Inmiddels zijn er ruim 70 installatiebedrijven aangesloten bij Elektrotransfer en zijn zij een speler van formaat in de elektrotechnische markt. Zij voeren de onderhandelingen met 5 groothandels en ruim 25 A-merk-fabrikanten, zodat jij tegen scherpe condities kunt inkopen. Daarnaast ontvang je aanvullende fabrikantenbonussen.

Inkooporganisatie Abel

Kies voor de collectieve kracht van Abel Installatie

De bewezen sterke coöperatie voor installatiebedrijven. Abel Installatie is ontstaan in 1994 als administratief centrum voor 20 installatiebedrijven, en is uitgegroeid tot een volwassen organisatie die 270 collega-installateurs op vele vlakken ondersteunt. Achter de schermen helpen zij leden op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau.

Inkooporganisatie NiCI

Meer omzet én tijdsbesparing bij NiCI

De Nederlandse Inkoopcombinatie voor de Installatietechniek (NiCI) is een professionele inkoopcombinatie voor bedrijven in de installatietechniek. Inkopen, daar is NiCI in gespecialiseerd. Voor de deelnemers van NiCI leveren de inkoopcontracten die NiCI afsluit een substantieel voordeel op. NiCI heeft als doelstelling om zowel de omzet als de marge te verhogen voor haar deelnemers. Daarnaast is tijdbesparing een belangrijke doelstelling van NiCI voor haar deelnemende installatiebedrijven.

Inkooporganisatie DGC

Realiseer onderscheidend concurrentievoordeel  bij DGC

DGC  is sinds 1995 een succesvolle inkooporganisatie voor technische installateurs. Het bedrijf is uitgegroeid tot de meest toonaangevende inkoopcombinatie in de installatiebranche in Nederland. Met een aanzienlijk marktaandeel heeft DGC een vooraanstaande positie verworven bij zowel leveranciers als fabrikanten. Door het al jaren achtereen nakomen van de afspraken wordt DGC als zeer betrouwbaar gewaardeerd.

Inkooporganisatie TICNED

Sluit je aan bij het meest aangename installateurscollectief van Nederland: TICNED

TICNED is, met 44 aangesloten installatiebedrijven, het meest vooruitstrevende en meest transparante installateurscollectief van Nederland. TICNED is efficiënt, sterk en doeltreffend georganiseerd, waardoor de bedrijfskosten laag zijn. Dat is een groot voordeel, want alle winst vloeit namelijk terug naar de installateurs. Dit doen wij geheel transparant: we geven volledig inzicht in de inkomsten en uitgaven van onze organisatie.

Inkooporganisatie InstalPro

Bespaar veel tijd en geld op je inkoop bij InstalPro

InstalPro is een inkoopsamenwerking van loodgieters- en installatiebedrijven. Je bespaart bij InstalPro veel tijd aan het beheer van je inkoopcondities bij de groothandel. Je bespaart tot 8% extra op je inkoop. Je ontvangt extra ketelbonussen en groothandelsbonussen bovenop de inkoopkortingen. Je bepaalt zelf waar je inkoopt en je blijft gewoon op de vertrouwde manier bij je eigen groothandels inkopen. De online artikelmodule zorgt ervoor dat je altijd binnen één oogopslag een actueel overzicht en vergelijk hebt van de actuele inkoopprijzen en dus ook weet waar je het scherpst kunt inkopen. 

Inkooporganisatie Colink

Bestel makkelijk, snel én met hoge kortingen bij Colink

Colink is hét inkoopcollectief voor Nederlandse installatiebedrijven. Bestel makkelijk, snel én met hoge kortingen materialen voor uw installatiebedrijf. Bij vooraanstaande leveranciers in Nederland onderhandelen wij uw inkoopvolume uit en dat van andere klanten van Colink. En dat levert voordeel op voor iedere deelnemer.

Voordat je gaat...

 Vergroot je rendement nog meer met ServicePlanner... door zó efficiënt te plannen dat je in minder tijd meer klanten kunt bedienen