Verstuur met onze planning tool ook offertes en facturen

Offertes maak en verstuur je in een paar klikken 

Tarieven en artikelprijzen

De klantgegevens staan automatisch alvast voor je ingevuld op de offerte. De tarieven voor uren, producten en diensten laad je van tevoren in, en haal je op  tijdens het maken van de offerte (en facturen) .

Ben je klaar met de offerte dan verstuur je deze gelijk per e-mail, of je download 'm om met de post te sturen. 

Offertes omzetten in een factuur

Je kunt in ServicePlanner gelijk via de offerte een afspraak inplannen, daarna bij de afspraak een werkbon maken, en vervolgens de werkbon omzetten in een factuur. Allemaal in één flow. Of de offerte direct omzetten een factuur? Dat kan ook! 

Maak en verstuur je klant in enkele klikken een factuur met ServicePlanner

Maak en verstuur je klant ook facturen voor service of onderhoud

Facturen verstuur je nu altijd op tijd

Tijdens de klus

Omdat je planning met ServicePlanner soepel verloopt hoef je niet meer bang te zijn voor achterstand. Onderhoud en service plan én factureer je nu altijd op tijd. Ben je klaar met de klus, dan maak je de factuur direct online op de smartphone of tablet. Met een mobiel pinautomaat kan de klant zelfs de factuur meteen betalen. Omdat je alle facturen digitaal hebt, heb je gelijk een overzicht van alle openstaande en verlopen facturen. 

Werkbonnen omzetten in factuur

Laat monteurs tijdens de klus werkbonnen en checklists invullen met de gedane werkzaamheden en materialen. Zo heb je de factuur al bijna klaar: je hoeft de werkbon alleen nog maar om te zetten in een factuur.

Facturen maken en versturen met ServicePlanner

Koppel met je externe facturatie- of boekhoudpakket

We horen je denken: “Ik gebruik ook al een ander systeem. Dat is toch dubbel werk?” 

Ons motto: waarom moeilijk doen, als het samen kan.

Kortom: gebruik je al een ander systeem, dan onderzoeken we graag of jouw en ons systeem bij elkaar passen. Werk je bijvoorbeeld al met een boekhoudpakket voor je offertes en facturen? Een koppeling daarmee is bijna altijd mogelijk. Afhankelijk van welk systeem je gebruikt kun je direct koppelen. Klantgegevens worden met een koppeling automatisch via een beveiligde verbinding tussen beide systemen uitgewisseld. Dus je maakt de facturen in een externe pakket, of stuur de facturen die je maakt in ServicePlanner gelijk door naar je financiële administratie. 

Koppel met een extern facturatie of boekhoudpakket - Exact
Inkooporganisatie Samiko
Koppel met een extern facturatie of boekhoudpakket - Twinfield
Koppel met een extern facturatie of boekhoudpakket - WeFact
Ben je benieuwd of een koppeling met jouw pakket ook mogelijk is? Neem contact met ons op en we kijken samen naar de mogelijkheden.  
ServicePlanner: planning tool voor installatie- en servicebedrijven

Dé alles-in-één software, ook voor jouw servicebedrijf?

Met onze softwaretool ServicePlanner helpen wij al jaren installateurs zoals jij aan minder stress en juist meer tijd.
  • Tijd om meer klanten (beter) te kunnen bedienen. 
  • Tijd voor je planner, zodat hij of zij andere werkzaamheden kan doen die niet te automatiseren zijn, denk aan facturatie, de boekhouding of inkoop. 
  • En (vrije) tijd voor jouzelf, als eigenaar van het bedrijf, omdat de planning soepel verloopt en je niet continu brandjes hoeft te blussen.

Kortom: ServicePlanner is de ideale alles-in-één tool voor jou als installateur met ambitieuze groeiplannen. En je kunt er vandaag al mee aan de slag. 

"Facturen en offertes zijn snel gemaakt en alles kan via mail dus is ook snel verzonden."
Onnodig bellen voor het inplannen van afspraken behoort écht tot het verleden – nieuwe klanten plannen zelf in. Facturen en offertes zijn snel gemaakt en alles kan via mail dus is ook snel verzonden. ServicePlanner werkt met een vaste opbouw, waardoor alles overzichtelijker wordt en we veel minder administratieve rompslomp hebben.
Referentie ServicePlanner - Sjoerd van den Berg

Sjoerd van den Berg

service en onderhoud,

CV Specialist Sjoerd van den Berg

"Het is een verademing dat ik niet meer zo veel mensen moet bellen"

Het is een verademing dat ik niet meer zo veel mensen moet bellen, bespaart echt tijd! Het maken van de onderhoudsafspraken verlopen goed daarbij hebben wij ook het programma erbij genomen om te factureren. Kortom een prima pakket!

Jolanda van De Witte De Witte over ServicePlanner

Jolanda van den Berg

service en onderhoud, loodgieterswerk

De Witte de Witte Installatietechniek BV

Wil je ook automatisch plannen én je klanten in enkele klikken offertes en facturen maken en versturen? 

Probeer de tool 14 dagen gratis. Er zijn geen addertjes, we laten je gratis en vrijblijvend kennismaken met onze software.